Broodje met verse kruidenkaas
Broodje met verse kruidenkaas

Broodje met verse kruidenkaas

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 519 kcal
Vet 15.7 g
Koolhydraat 79.2 g
Eiwit 14.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  3. Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knoflook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fijngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.

  4. Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  3. Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knoflook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fijngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.

  4. Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 519 kcal
Vet 15.7 g
Koolhydraat 79.2 g
Eiwit 14.9 g

Bekijk het recept digitaal