In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knoflook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fijngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.
Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knoflook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fijngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.
Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.