- Bewaar

- Bewaar
Broodje omelet met waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.
-
Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Klop de eieren samen met de blaadjes waterkers los in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de olie in een pan, giet er het eiermengsel in en laat stollen tot een omelet.
-
Haal de omelet uit de pan en verdeel in 4 stukken.
-
Snij de broodjes open en verdeel er enkele blaadjes sla over. Leg er telkens 1 sneetje kaas en 1 stuk omelet op. Voeg de tomatenschijfjes toe en vouw de broodjes dicht.
* Bak de omelet de avond ervoor en maak de broodjes 's morgens. * U kan ook rucola gebruiken in plaats van waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.
-
Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Klop de eieren samen met de blaadjes waterkers los in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de olie in een pan, giet er het eiermengsel in en laat stollen tot een omelet.
-
Haal de omelet uit de pan en verdeel in 4 stukken.
-
Snij de broodjes open en verdeel er enkele blaadjes sla over. Leg er telkens 1 sneetje kaas en 1 stuk omelet op. Voeg de tomatenschijfjes toe en vouw de broodjes dicht.
* Bak de omelet de avond ervoor en maak de broodjes 's morgens. * U kan ook rucola gebruiken in plaats van waterkers.