Broodje omelet met waterkers
Broodje omelet met waterkers

Broodje omelet met waterkers

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 27.2 g
Koolhydraat 39.8 g
Eiwit 29.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de tomaten in dunne schijfjes.

  5. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.

  6. Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).

  7. Bereiding:
  8. Klop de eieren samen met de blaadjes waterkers los in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Verhit de olie in een pan, giet er het eiermengsel in en laat stollen tot een omelet.

  10. Haal de omelet uit de pan en verdeel in 4 stukken.

  11. Snij de broodjes open en verdeel er enkele blaadjes sla over. Leg er telkens 1 sneetje kaas en 1 stuk omelet op. Voeg de tomatenschijfjes toe en vouw de broodjes dicht.

Tip

* Bak de omelet de avond ervoor en maak de broodjes 's morgens. * U kan ook rucola gebruiken in plaats van waterkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de tomaten in dunne schijfjes.

  5. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.

  6. Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).

  7. Bereiding:
  8. Klop de eieren samen met de blaadjes waterkers los in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Verhit de olie in een pan, giet er het eiermengsel in en laat stollen tot een omelet.

  10. Haal de omelet uit de pan en verdeel in 4 stukken.

  11. Snij de broodjes open en verdeel er enkele blaadjes sla over. Leg er telkens 1 sneetje kaas en 1 stuk omelet op. Voeg de tomatenschijfjes toe en vouw de broodjes dicht.

Tip

* Bak de omelet de avond ervoor en maak de broodjes 's morgens. * U kan ook rucola gebruiken in plaats van waterkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 27.2 g
Koolhydraat 39.8 g
Eiwit 29.3 g

Bekijk het recept digitaal