- Bewaar

- Bewaar
Broodje primavera met schnitzel
Onze drankensuggesties
Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton Bier Brugse Zot Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller en snipper de rode ui fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de schnitzels 3 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de yoghurt onder de sriracha.
-
Besmeer 4 sneetjes brood met de srirachadressing en beleg met de rode ui en de rucola. Schik er telkens een schnitzel op en verdeel er de avocado en de komkommer over. Leg er de overige sneetjes brood op en prik vast met een prikker.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton Bier Brugse Zot Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller en snipper de rode ui fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de schnitzels 3 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de yoghurt onder de sriracha.
-
Besmeer 4 sneetjes brood met de srirachadressing en beleg met de rode ui en de rucola. Schik er telkens een schnitzel op en verdeel er de avocado en de komkommer over. Leg er de overige sneetjes brood op en prik vast met een prikker.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton Bier Brugse Zot Blond bier