Broodje primavera met schnitzel
Broodje primavera met schnitzel

Broodje primavera met schnitzel

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 594 kcal
Energie 2485 kj
Vet 31.4 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 45 g
Suiker 7.8 g
Vezel 12.3 g
Eiwit 26.8 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller en snipper de rode ui fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de schnitzels 3 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Meng de yoghurt onder de sriracha.

  5. Besmeer 4 sneetjes brood met de srirachadressing en beleg met de rode ui en de rucola. Schik er telkens een schnitzel op en verdeel er de avocado en de komkommer over. Leg er de overige sneetjes brood op en prik vast met een prikker.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller en snipper de rode ui fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de schnitzels 3 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Meng de yoghurt onder de sriracha.

  5. Besmeer 4 sneetjes brood met de srirachadressing en beleg met de rode ui en de rucola. Schik er telkens een schnitzel op en verdeel er de avocado en de komkommer over. Leg er de overige sneetjes brood op en prik vast met een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 594 kcal
Energie 2485 kj
Vet 31.4 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 45 g
Suiker 7.8 g
Vezel 12.3 g
Eiwit 26.8 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton Bier Brugse Zot Blond bier

Bekijk het recept digitaal