- Bewaar

- Bewaar
Broodje steak met courgette en groene-aspergepunten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Baron d'Ardeuil Vieilles Vignes A.O.P. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Kook de aspergepunten ± 3 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Hak de tuinkers fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de sherryazijn en de tuinkers onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteaks 2 min. Aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Schraap de braadresten los met een houten lepel en voeg de courgetteslierten toe. Laat 1 min. bakken en roer los.
-
Snij intussen het vlees in repen en snij de broodjes open.
-
Afwerking:
-
Verdeel de reepjes steak over de onderste helft van de broodjes. Werk af met de courgetteslierten, de aspergepunten en de yoghurtmengeling. Bedek de broodjes met de bovenste helft.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Baron d'Ardeuil Vieilles Vignes A.O.P. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Kook de aspergepunten ± 3 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Hak de tuinkers fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de sherryazijn en de tuinkers onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteaks 2 min. Aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Schraap de braadresten los met een houten lepel en voeg de courgetteslierten toe. Laat 1 min. bakken en roer los.
-
Snij intussen het vlees in repen en snij de broodjes open.
-
Afwerking:
-
Verdeel de reepjes steak over de onderste helft van de broodjes. Werk af met de courgetteslierten, de aspergepunten en de yoghurtmengeling. Bedek de broodjes met de bovenste helft.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Baron d'Ardeuil Vieilles Vignes A.O.P. Buzet