Broodpudding met appel en speculaas
Broodpudding met appel en speculaas

Broodpudding met appel en speculaas

Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 540 kcal
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraat 100.1 g
Suiker 53.6 g
Vezel 4.5 g
Eiwit 10 g
Zout 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de noten fijn.

  3. Verkruimel de speculaaskoekjes en scheur het brood in stukken.

  4. Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Overgiet het brood met de amandeldrink. Meng goed tot het brood week wordt.

  8. Roer de bruine suiker, de rozijnen, de hazelnoten en het puddingpoeder onder het brood.

  9. Vet een hoge taartvorm (Ø 20 cm) in met de boter.

  10. Roer de appelen en de speculaas onder het deeg en giet in de taartvorm.

  11. Bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de noten fijn.

  3. Verkruimel de speculaaskoekjes en scheur het brood in stukken.

  4. Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Overgiet het brood met de amandeldrink. Meng goed tot het brood week wordt.

  8. Roer de bruine suiker, de rozijnen, de hazelnoten en het puddingpoeder onder het brood.

  9. Vet een hoge taartvorm (Ø 20 cm) in met de boter.

  10. Roer de appelen en de speculaas onder het deeg en giet in de taartvorm.

  11. Bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 540 kcal
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraat 100.1 g
Suiker 53.6 g
Vezel 4.5 g
Eiwit 10 g
Zout 1.2 g

Bekijk het recept digitaal