- Bewaar

- Bewaar
Broodpudding met appel en speculaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de noten fijn.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes en scheur het brood in stukken.
-
Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Overgiet het brood met de amandeldrink. Meng goed tot het brood week wordt.
-
Roer de bruine suiker, de rozijnen, de hazelnoten en het puddingpoeder onder het brood.
-
Vet een hoge taartvorm (Ø 20 cm) in met de boter.
-
Roer de appelen en de speculaas onder het deeg en giet in de taartvorm.
-
Bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de noten fijn.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes en scheur het brood in stukken.
-
Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Overgiet het brood met de amandeldrink. Meng goed tot het brood week wordt.
-
Roer de bruine suiker, de rozijnen, de hazelnoten en het puddingpoeder onder het brood.
-
Vet een hoge taartvorm (Ø 20 cm) in met de boter.
-
Roer de appelen en de speculaas onder het deeg en giet in de taartvorm.
-
Bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.