- Bewaar

- Bewaar
Broodpudding met gedroogd fruit
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mild
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min. + 3 à 4 uur trekken
-
Snij dikke stukken gedroogd fruit in kleinere stukken.
-
Doe de rum in een kom en leg er het gedroogde fruit in. Laat 3 à 4 uur trekken.
-
Verwarm ondertussen de melk in een steelpannetje.
-
Breek het brood in kleinere stukken, doe in een mengkom en giet er de hete koffie en de warme melk over. Laat 1 u. trekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kneed de broodresten tot al het vocht is opgenomen en meng er de bruine suiker onder.
-
Klop de eieren los met een vork en meng samen met het kaneel en het gedroogde fruit onder brooddeeg.
-
Beboter een cakevorm en verdeel er het deeg over. Zet ± 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven. De broodpudding is klaar als u er met een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. bestrooi met de bloemsuiker.
In plaats van gewoon brood kan u ook suikerbrood, boterkoeken, rozijnenbrood, sandwiches … in de broodpudding verwerken.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mild
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min. + 3 à 4 uur trekken
-
Snij dikke stukken gedroogd fruit in kleinere stukken.
-
Doe de rum in een kom en leg er het gedroogde fruit in. Laat 3 à 4 uur trekken.
-
Verwarm ondertussen de melk in een steelpannetje.
-
Breek het brood in kleinere stukken, doe in een mengkom en giet er de hete koffie en de warme melk over. Laat 1 u. trekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kneed de broodresten tot al het vocht is opgenomen en meng er de bruine suiker onder.
-
Klop de eieren los met een vork en meng samen met het kaneel en het gedroogde fruit onder brooddeeg.
-
Beboter een cakevorm en verdeel er het deeg over. Zet ± 1 u. 15 min. in de voorverwarmde oven. De broodpudding is klaar als u er met een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. bestrooi met de bloemsuiker.
In plaats van gewoon brood kan u ook suikerbrood, boterkoeken, rozijnenbrood, sandwiches … in de broodpudding verwerken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mild