- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met zalm en peer
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers 1/2 citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Snij de andere helft in dunne schijfjes en daarna in gelijke stukjes (u hebt er 24 nodig).
-
Snij de ongeschilde peer in blokjes van 1/2 cm en meng met de zure room. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Verdeel de peermengeling over de bruschettatoastjes. Schik er enkele reepjes gerookte zalm en een stukje citroen op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers 1/2 citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Snij de andere helft in dunne schijfjes en daarna in gelijke stukjes (u hebt er 24 nodig).
-
Snij de ongeschilde peer in blokjes van 1/2 cm en meng met de zure room. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Verdeel de peermengeling over de bruschettatoastjes. Schik er enkele reepjes gerookte zalm en een stukje citroen op.