Bruschetta met zalm en peer
Bruschetta met zalm en peer

Bruschetta met zalm en peer

Aperitiefhapje
24 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 26 kcal
Vet 1.2 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers 1/2 citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Snij de andere helft in dunne schijfjes en daarna in gelijke stukjes (u hebt er 24 nodig).

  3. Snij de ongeschilde peer in blokjes van 1/2 cm en meng met de zure room. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

  4. Snij de zalm in fijne reepjes.

  5. Verdeel de peermengeling over de bruschettatoastjes. Schik er enkele reepjes gerookte zalm en een stukje citroen op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers 1/2 citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Snij de andere helft in dunne schijfjes en daarna in gelijke stukjes (u hebt er 24 nodig).

  3. Snij de ongeschilde peer in blokjes van 1/2 cm en meng met de zure room. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

  4. Snij de zalm in fijne reepjes.

  5. Verdeel de peermengeling over de bruschettatoastjes. Schik er enkele reepjes gerookte zalm en een stukje citroen op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 26 kcal
Vet 1.2 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 1.6 g

Bekijk het recept digitaal