Bruschetta’s met gegrilde falafel en rodebietenhummus
Bruschetta’s met gegrilde falafel en rodebietenhummus

Bruschetta’s met gegrilde falafel en rodebietenhummus

20 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Energie 1059 kj
Vet 8.4 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 34 g
Suiker 3.1 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 7.7 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)
  2. Prik de falafels op een stokje zodat je ze makkelijker kan bakken.

  3. Bereiding op de barbecue (15 min.)
  4. Bak de falafels 2 à 3 min. aan alle kanten op de barbecue. Bak ook de bruschetta’s tot ze krokant zijn.

  5. Snij de falafels en de radijzen in schijfjes.

  6. Besmeer de bruschetta’s met de rodebietenhummus en leg er de schijfjes falafel en radijs op. Werk af met enkele plukjes waterkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)
  2. Prik de falafels op een stokje zodat je ze makkelijker kan bakken.

  3. Bereiding op de barbecue (15 min.)
  4. Bak de falafels 2 à 3 min. aan alle kanten op de barbecue. Bak ook de bruschetta’s tot ze krokant zijn.

  5. Snij de falafels en de radijzen in schijfjes.

  6. Besmeer de bruschetta’s met de rodebietenhummus en leg er de schijfjes falafel en radijs op. Werk af met enkele plukjes waterkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Energie 1059 kj
Vet 8.4 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 34 g
Suiker 3.1 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 7.7 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g

Bekijk het recept digitaal