Bruschetta’s met gegrilde falafel en rodebietenhummus
- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta’s met gegrilde falafel en rodebietenhummus
20 min.
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
253 kcal
Energie
1059 kj
Vet
8.4 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
34 g
Suiker
3.1 g
Vezel
5.3 g
Eiwit
7.7 g
Zout
1.6 g
natrium
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Prik de falafels op een stokje zodat je ze makkelijker kan bakken.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de falafels 2 à 3 min. aan alle kanten op de barbecue. Bak ook de bruschetta’s tot ze krokant zijn.
-
Snij de falafels en de radijzen in schijfjes.
-
Besmeer de bruschetta’s met de rodebietenhummus en leg er de schijfjes falafel en radijs op. Werk af met enkele plukjes waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Prik de falafels op een stokje zodat je ze makkelijker kan bakken.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de falafels 2 à 3 min. aan alle kanten op de barbecue. Bak ook de bruschetta’s tot ze krokant zijn.
-
Snij de falafels en de radijzen in schijfjes.
-
Besmeer de bruschetta’s met de rodebietenhummus en leg er de schijfjes falafel en radijs op. Werk af met enkele plukjes waterkers.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
253 kcal
Energie
1059 kj
Vet
8.4 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
34 g
Suiker
3.1 g
Vezel
5.3 g
Eiwit
7.7 g
Zout
1.6 g
natrium
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?