In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes. Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.
Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.
Beleg de bruschetta's met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes. Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.
Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.
Beleg de bruschetta's met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.