Bruschette caprese
Bruschette caprese

Bruschette caprese

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 226 kcal
Vet 13 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 19.9 g
Suiker 7.8 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 6.5 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes. Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.

  3. Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.

  4. Beleg de bruschetta's met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes. Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.

  3. Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.

  4. Beleg de bruschetta's met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 226 kcal
Vet 13 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 19.9 g
Suiker 7.8 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 6.5 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal