- Bewaar

- Bewaar
Brusselse wafel met chocolade en zomerfruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitten uit de kersen.
-
Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Bak de diepgevroren wafels in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
2 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met
-
heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Dompel de bovenkant van de wafels in de chocoladesaus.
-
3 Verdeel de opgeklopte room over de wafels en bestrooi met de blauwe bessen en de kersen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitten uit de kersen.
-
Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Bak de diepgevroren wafels in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
2 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met
-
heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Dompel de bovenkant van de wafels in de chocoladesaus.
-
3 Verdeel de opgeklopte room over de wafels en bestrooi met de blauwe bessen en de kersen.