- Bewaar

- Bewaar
Bulgur met groentemix en feta
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier met zachte aroma's. Frisse, licht bittere smaak met toetsen van gebrande mout en zoethout. Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië Jonge, frisse en soepele roséwijn uit Italië, boordevol rood fruit in de neus en de mond.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Prak de feta met een vork.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een kookpot zonder vetstof. Haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de spaghettigroenten en de paprikareepjes 5 min.
-
Roer er de bulgur onder, kruid met het paprikapoeder en overgiet met de bouillon. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid eventueel met zwarte peper en zout.
-
Bestrooi met de feta, de pijnboompitten en de platte peterselie.
Voor een meer zuiderse variant kan je de spaghettigroenten vervangen door blokjes courgette, aubergine en paprika. Maak de blokjes ± 1 cm groot, dan is alles op hetzelfde moment klaar.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier met zachte aroma's. Frisse, licht bittere smaak met toetsen van gebrande mout en zoethout. Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië Jonge, frisse en soepele roséwijn uit Italië, boordevol rood fruit in de neus en de mond.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Prak de feta met een vork.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een kookpot zonder vetstof. Haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de spaghettigroenten en de paprikareepjes 5 min.
-
Roer er de bulgur onder, kruid met het paprikapoeder en overgiet met de bouillon. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid eventueel met zwarte peper en zout.
-
Bestrooi met de feta, de pijnboompitten en de platte peterselie.
Voor een meer zuiderse variant kan je de spaghettigroenten vervangen door blokjes courgette, aubergine en paprika. Maak de blokjes ± 1 cm groot, dan is alles op hetzelfde moment klaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier met zachte aroma's. Frisse, licht bittere smaak met toetsen van gebrande mout en zoethout. Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië Jonge, frisse en soepele roséwijn uit Italië, boordevol rood fruit in de neus en de mond.