- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met appel, rode biet en halloumi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken: (15 min. + afkoelen)
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de rode bieten in stukjes van ± 1 cm. Snij de dadels fijn.
-
Schil de appelen en snij in fijne blokjes. Meng de appelblokjes meteen onder de afgekoelde bulgur, samen met de dadels en de rode biet.
-
Snij de halloumi in plakjes van 1 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Bak de plakjes halloumi 1 à 2 min. aan elke kant op een hete barbecue, tot ze lichtbruin zijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slaharten en de bulgursalade over een grote schotel. Leg er de halloumi op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken: (15 min. + afkoelen)
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de rode bieten in stukjes van ± 1 cm. Snij de dadels fijn.
-
Schil de appelen en snij in fijne blokjes. Meng de appelblokjes meteen onder de afgekoelde bulgur, samen met de dadels en de rode biet.
-
Snij de halloumi in plakjes van 1 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Bak de plakjes halloumi 1 à 2 min. aan elke kant op een hete barbecue, tot ze lichtbruin zijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slaharten en de bulgursalade over een grote schotel. Leg er de halloumi op.