- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met halloumi en knapperige groentjes
Onze drankensuggesties
Bier BARBÃR de keuze van Sophie van het kookteam "Een honingbier is natuurlijk een goeie keuze bij deze salade met honingdressing. Maar verwacht hier geen overdreven zoetigheid. De zoete toets is zowel in het bier als in het gerecht subtiel aanwezig en brengt alles in balans."
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi 2 min. aan elke kant.
-
Roer de olijfolie onder de wittewijnazijn en de honing en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de bulgur met de boontjes, de radijzen en de lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng er de jonge slascheuten en de honingdressing onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bulgursalade over de borden en leg er de halloumi bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier BARBÃR de keuze van Sophie van het kookteam "Een honingbier is natuurlijk een goeie keuze bij deze salade met honingdressing. Maar verwacht hier geen overdreven zoetigheid. De zoete toets is zowel in het bier als in het gerecht subtiel aanwezig en brengt alles in balans."
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi 2 min. aan elke kant.
-
Roer de olijfolie onder de wittewijnazijn en de honing en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de bulgur met de boontjes, de radijzen en de lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng er de jonge slascheuten en de honingdressing onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bulgursalade over de borden en leg er de halloumi bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier BARBÃR de keuze van Sophie van het kookteam "Een honingbier is natuurlijk een goeie keuze bij deze salade met honingdressing. Maar verwacht hier geen overdreven zoetigheid. De zoete toets is zowel in het bier als in het gerecht subtiel aanwezig en brengt alles in balans."