- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met mango en kikkererwten
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé Saviu I.G.P. Île de Beauté Corsica partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in blokjes.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de halve citroen.
-
Hak de rucola grof.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en breng op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Meng intussen de kikkererwten met de platte peterselie en het citroensap. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de kikkererwten, de komkommer, de radijzen, de rucola en de mango onder de bulgur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de radijsscheuten en de pijnboompitten.
Nog lekkerder met stukjes feta.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé Saviu I.G.P. Île de Beauté Corsica partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in blokjes.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de halve citroen.
-
Hak de rucola grof.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en breng op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Meng intussen de kikkererwten met de platte peterselie en het citroensap. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de kikkererwten, de komkommer, de radijzen, de rucola en de mango onder de bulgur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de radijsscheuten en de pijnboompitten.
Nog lekkerder met stukjes feta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé Saviu I.G.P. Île de Beauté Corsica partybox