- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met munt en groene asperges
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de radijzen in kwartjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij in 2.
-
Snij de muntblaadjes in fijne reepjes en hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in de hete bouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de asperges 3 à 4 min. gaar in water. Giet af.
-
Meng de asperges onder de bulgur samen met de radijzen, de rode ui, de munt, de platte peterselie en de sesamzaadjes.
-
Meng het citroensap met de olijfolie en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel het slaatje met de knoflookdressing.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de radijzen in kwartjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij in 2.
-
Snij de muntblaadjes in fijne reepjes en hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in de hete bouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de asperges 3 à 4 min. gaar in water. Giet af.
-
Meng de asperges onder de bulgur samen met de radijzen, de rode ui, de munt, de platte peterselie en de sesamzaadjes.
-
Meng het citroensap met de olijfolie en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel het slaatje met de knoflookdressing.