- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met munt en lente-ui
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snipper de blaadjes munt en de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Giet 6 dl heet water over de bulgur, dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pannetje en bak de lente-uitjes 1 min. Bestrooi met het kerrie- en paprikapoeder, en laat nog even mee bakken.
-
Roer de lente-uitjes samen met de fijngesnipperde munt en de platte peterselie onder de bulgur. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snipper de blaadjes munt en de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Giet 6 dl heet water over de bulgur, dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pannetje en bak de lente-uitjes 1 min. Bestrooi met het kerrie- en paprikapoeder, en laat nog even mee bakken.
-
Roer de lente-uitjes samen met de fijngesnipperde munt en de platte peterselie onder de bulgur. Kruid met peper en zout.