- Bewaar

- Bewaar
Cacaohavermout met banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de bananen in de lengte in lange plakken. - Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). - Rooster het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Breng de amandeldrink aan de kook in een steelpan. Voeg de havermout toe en laat 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.
-
Meng het cacaopoeder onder de havermoutpap en verdeel over 4 kommetjes.
-
Verdeel er de plakken banaan over en bestrooi met de grofgehakte pecannoten en het sesamzaad. Bedruppel met de ahornsiroop.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de bananen in de lengte in lange plakken. - Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). - Rooster het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Breng de amandeldrink aan de kook in een steelpan. Voeg de havermout toe en laat 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.
-
Meng het cacaopoeder onder de havermoutpap en verdeel over 4 kommetjes.
-
Verdeel er de plakken banaan over en bestrooi met de grofgehakte pecannoten en het sesamzaad. Bedruppel met de ahornsiroop.