- Bewaar
- Bewaar
Caesarsalade deluxe
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Champ des Murailles rosé A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in stukjes van ± 1 cm.
-
Snij de minikomkommer in fijne plakjes en halveer de gedroogde tomaten.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de courgette en de aubergine in stukjes van ± 1 cm.
-
Snij de Romeinse slaharten grof.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de stukjes courgette, aubergine, paprika en rode ui in een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook de kwarteleieren 4 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren en snij in 2.
-
Breng intussen de kippenhaasjes op smaak met 2 eetl. olijfolie, de kippenkruiden, peper en zout.
-
Meng de geroosterde groenten onder de pasta en laat lichtjes afkoelen. Voeg de minikomkommer, de gedroogde tomaten en de slaharten toe.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten. Of bak ze op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kwarteleieren en de kippenhaasjes over de pasta met groenten. Werk af met de dressing.
- Liever veggie? Vervang de kip door Poulettekes (vegan stukjes, versmarkt) of blokjes gegrilde halloumi (Cypriotische kaas). - Voor een variant met vis: gebruik gebakken scampi's en bestrooi ze met kerriepoeder in plaats van kippenrkruiden.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Champ des Murailles rosé A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in stukjes van ± 1 cm.
-
Snij de minikomkommer in fijne plakjes en halveer de gedroogde tomaten.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de courgette en de aubergine in stukjes van ± 1 cm.
-
Snij de Romeinse slaharten grof.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de stukjes courgette, aubergine, paprika en rode ui in een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook de kwarteleieren 4 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren en snij in 2.
-
Breng intussen de kippenhaasjes op smaak met 2 eetl. olijfolie, de kippenkruiden, peper en zout.
-
Meng de geroosterde groenten onder de pasta en laat lichtjes afkoelen. Voeg de minikomkommer, de gedroogde tomaten en de slaharten toe.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten. Of bak ze op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kwarteleieren en de kippenhaasjes over de pasta met groenten. Werk af met de dressing.
- Liever veggie? Vervang de kip door Poulettekes (vegan stukjes, versmarkt) of blokjes gegrilde halloumi (Cypriotische kaas). - Voor een variant met vis: gebruik gebakken scampi's en bestrooi ze met kerriepoeder in plaats van kippenrkruiden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Champ des Murailles rosé A.O.P. Corbières