- Bewaar

- Bewaar
Caesarsalade met ansjovis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren gedurende 10 min., pel ze en snij in 4.
-
Snij het brood in gelijke blokjes.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Maak met een dunschiller schilfers van de Parmezaanse kaas.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de kruidenboter of lookboter in een braadpan en bak de stukjes brood goudbruin gedurende 3 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
2 Meng het citroensap met de walnotenolie, de worcestersaus en het geperste teentje knoflook. Kruid met peper en zout. Meng onder de ijsbergsla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en schik er de ansjovisfilets en de partjes ei op. Bestrooi met de kaasschilfers en de broodcroutons.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren gedurende 10 min., pel ze en snij in 4.
-
Snij het brood in gelijke blokjes.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Maak met een dunschiller schilfers van de Parmezaanse kaas.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de kruidenboter of lookboter in een braadpan en bak de stukjes brood goudbruin gedurende 3 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
2 Meng het citroensap met de walnotenolie, de worcestersaus en het geperste teentje knoflook. Kruid met peper en zout. Meng onder de ijsbergsla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en schik er de ansjovisfilets en de partjes ei op. Bestrooi met de kaasschilfers en de broodcroutons.