- Bewaar

- Bewaar
Caesarsalade met waterkers en lookcroutons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Plet de teentjes look en strijk over de sneetjes brood. Snij de sneetjes in hapklare stukjes en schik ze op een bakplaat. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes aan elke kant goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog ± 5 min. verder garen.
-
Snij de snoeptomaten in 2. Snij krullen van de parmezaan met een dunschiller. Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verdeel de slaharten en de tomaatjes over de borden en bestrooi met plukjes waterkers en de parmezaankrullen. Schik er de lookcroutons en de kippenhaasjes op. Besprenkel met de caesarvinaigrette.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Plet de teentjes look en strijk over de sneetjes brood. Snij de sneetjes in hapklare stukjes en schik ze op een bakplaat. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes aan elke kant goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog ± 5 min. verder garen.
-
Snij de snoeptomaten in 2. Snij krullen van de parmezaan met een dunschiller. Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verdeel de slaharten en de tomaatjes over de borden en bestrooi met plukjes waterkers en de parmezaankrullen. Schik er de lookcroutons en de kippenhaasjes op. Besprenkel met de caesarvinaigrette.