- Bewaar

- Bewaar
Cake met banaan en witte chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Klop ondertussen de eieren los in een mengkom en meng er de bloem en de suiker onder.
-
Voeg de gesmolten boter toe aan het beslag en roer goed tot een gladde massa.
-
Bedek een ovenschaal (± 24 cm) met bakpapier. Giet er het beslag in tot u een laag van ± 2 cm dik hebt.
-
Snij de banaan in dunne schijfjes en verdeel over het cakedeeg. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Smelt ondertussen de witte chocolade samen met de room al roerend in een steelpannetje. Giet over de afgekoelde cake. Laat de chocolade afkoelen en opstijven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Klop ondertussen de eieren los in een mengkom en meng er de bloem en de suiker onder.
-
Voeg de gesmolten boter toe aan het beslag en roer goed tot een gladde massa.
-
Bedek een ovenschaal (± 24 cm) met bakpapier. Giet er het beslag in tot u een laag van ± 2 cm dik hebt.
-
Snij de banaan in dunne schijfjes en verdeel over het cakedeeg. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Smelt ondertussen de witte chocolade samen met de room al roerend in een steelpannetje. Giet over de afgekoelde cake. Laat de chocolade afkoelen en opstijven.