- Bewaar

- Bewaar
Cantuccini
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de citroen- en de limoenschil (niet het wit).
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven + minstens 30 min. rusten + afkoelen)
-
Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en het zout in een grote mengkom.
-
Voeg de eieren, de honing en de limoen- en citroenzeste toe, en kneed goed.
-
Doe de amandelen en de pistachenoten erbij en kneed opnieuw goed zodat de noten mooi verdeeld zijn in het deeg.
-
Rol 3 worsten van het deeg (Ø ± 4 cm) en duw lichtjes plat. Wikkel ze elk afzonderlijk in vershoudfolie en laat minstens 30 min. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie en leg de worsten op een bakplaat met bakpapier. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat enkele minuten afkoelen. Snij in sneetjes van ± 2 cm dik (de oven mag aan blijven).
-
Verdeel de koekjes over een bakplaat en bak nog eens 10 min.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de citroen- en de limoenschil (niet het wit).
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven + minstens 30 min. rusten + afkoelen)
-
Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en het zout in een grote mengkom.
-
Voeg de eieren, de honing en de limoen- en citroenzeste toe, en kneed goed.
-
Doe de amandelen en de pistachenoten erbij en kneed opnieuw goed zodat de noten mooi verdeeld zijn in het deeg.
-
Rol 3 worsten van het deeg (Ø ± 4 cm) en duw lichtjes plat. Wikkel ze elk afzonderlijk in vershoudfolie en laat minstens 30 min. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie en leg de worsten op een bakplaat met bakpapier. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat enkele minuten afkoelen. Snij in sneetjes van ± 2 cm dik (de oven mag aan blijven).
-
Verdeel de koekjes over een bakplaat en bak nog eens 10 min.