Carpaccio van coeur de boeuf met heilbot, quinoa en frambozenvinaigrette
Carpaccio van coeur de boeuf met heilbot, quinoa en frambozenvinaigrette

Carpaccio van coeur de boeuf met heilbot, quinoa en frambozenvinaigrette

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 381 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 38 g
Suiker 9.9 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 22.5 g
Zout 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de tomaten in dunne schijfjes.

  4. Verwijder de pitjes uit de granaatappel.

  5. Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.

  6. Bereiding:
  7. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot afwisselend op een bord.

  9. Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de tomaten in dunne schijfjes.

  4. Verwijder de pitjes uit de granaatappel.

  5. Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.

  6. Bereiding:
  7. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot afwisselend op een bord.

  9. Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 381 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 38 g
Suiker 9.9 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 22.5 g
Zout 1.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Le Sablou Sauvignon Blanc A.O.P. Bergerac

Bekijk het recept digitaal