- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van coeur de boeuf met heilbot, quinoa en frambozenvinaigrette
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Le Sablou Sauvignon Blanc A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes uit de granaatappel.
-
Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot afwisselend op een bord.
-
Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Le Sablou Sauvignon Blanc A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes uit de granaatappel.
-
Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot afwisselend op een bord.
-
Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Le Sablou Sauvignon Blanc A.O.P. Bergerac