- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van koolrabi en lentegroenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de koolrabi en snij in flinterdunne schijfjes.
-
Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appel met een appelboor en snij de rest in flinterdunne schijfjes.
-
Snij de rode biet en de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.
-
Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers 1/2 limoen.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Bereiding:
-
Schik alle groenten en fruit als een carpaccio op een grote serveerschaal.
-
Maak een marinade met het limoensap, de honing, de balsamicoazijn, de olijfolie, zwarte peper en zout. Verdeel over de carpaccio.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta. Verdeel kleine toefjes over de carpaccio.
-
Afwerking:
-
Werk af met de granaatappelpitjes, de limoenzeste en de pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de koolrabi en snij in flinterdunne schijfjes.
-
Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appel met een appelboor en snij de rest in flinterdunne schijfjes.
-
Snij de rode biet en de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.
-
Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers 1/2 limoen.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Bereiding:
-
Schik alle groenten en fruit als een carpaccio op een grote serveerschaal.
-
Maak een marinade met het limoensap, de honing, de balsamicoazijn, de olijfolie, zwarte peper en zout. Verdeel over de carpaccio.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta. Verdeel kleine toefjes over de carpaccio.
-
Afwerking:
-
Werk af met de granaatappelpitjes, de limoenzeste en de pistachenoten.