Carpaccio van koolrabi en lentegroenten
Carpaccio van koolrabi en lentegroenten

Carpaccio van koolrabi en lentegroenten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 13.4 g
Suiker 9.5 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 3.3 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de koolrabi en snij in flinterdunne schijfjes.

  3. Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appel met een appelboor en snij de rest in flinterdunne schijfjes.

  4. Snij de rode biet en de radijzen in dunne schijfjes.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.

  6. Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers 1/2 limoen.

  7. Hak de pistachenoten grof.

  8. Bereiding:
  9. Schik alle groenten en fruit als een carpaccio op een grote serveerschaal.

  10. Maak een marinade met het limoensap, de honing, de balsamicoazijn, de olijfolie, zwarte peper en zout. Verdeel over de carpaccio.

  11. Meng de mayonaise met de wasabipasta. Verdeel kleine toefjes over de carpaccio.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de granaatappelpitjes, de limoenzeste en de pistachenoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de koolrabi en snij in flinterdunne schijfjes.

  3. Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appel met een appelboor en snij de rest in flinterdunne schijfjes.

  4. Snij de rode biet en de radijzen in dunne schijfjes.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.

  6. Rasp de schil (niet het wit) van de limoen en pers 1/2 limoen.

  7. Hak de pistachenoten grof.

  8. Bereiding:
  9. Schik alle groenten en fruit als een carpaccio op een grote serveerschaal.

  10. Maak een marinade met het limoensap, de honing, de balsamicoazijn, de olijfolie, zwarte peper en zout. Verdeel over de carpaccio.

  11. Meng de mayonaise met de wasabipasta. Verdeel kleine toefjes over de carpaccio.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de granaatappelpitjes, de limoenzeste en de pistachenoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 13.4 g
Suiker 9.5 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 3.3 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal