- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van portobello met sneeuwkrab en fruitige kamilledressing
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Pils 5,5%vol glutenvrij Wijn Domeine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de sneeuwkrabscharen volledig ontdooien.
-
Snij de portobello's in heel fijne schijfjes.
-
Maak een kopje kamillethee. Voeg de gedroogde abrikozen en de veenbessen toe aan de warme thee. Laat 10 min. marineren. Snij de abrikozen in heel kleine blokjes en bewaar de kamillethee.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de schijfjes portobello en de veldsla over de borden.
-
Maak een vinaigrette: meng de olijfolie met 6 eetl. kamillethee, de veenbessen, de abrikozen en de sjalot. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sneeuwkrabscharen over de borden. Werk af met de vinaigrette, de hazelnoten en de blaadjes munt.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Pils 5,5%vol glutenvrij Wijn Domeine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de sneeuwkrabscharen volledig ontdooien.
-
Snij de portobello's in heel fijne schijfjes.
-
Maak een kopje kamillethee. Voeg de gedroogde abrikozen en de veenbessen toe aan de warme thee. Laat 10 min. marineren. Snij de abrikozen in heel kleine blokjes en bewaar de kamillethee.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de schijfjes portobello en de veldsla over de borden.
-
Maak een vinaigrette: meng de olijfolie met 6 eetl. kamillethee, de veenbessen, de abrikozen en de sjalot. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sneeuwkrabscharen over de borden. Werk af met de vinaigrette, de hazelnoten en de blaadjes munt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Pils 5,5%vol glutenvrij Wijn Domeine Saint André I.G.P. Pays d'Oc