- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van zalm
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes heel oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Pers de limoen.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes en besprenkel met het limoensap.
-
Pluk de blaadjes van het plantje dille en snij de rode ui in dunne ringen.
-
Bereiding:
-
Snij de zalm in heel dunne sneetjes en verdeel over de borden.
-
Bestrooi de zalm met de uiringen en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de plakjes appel, de granaatappelpitjes en de dille over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes heel oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Pers de limoen.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes en besprenkel met het limoensap.
-
Pluk de blaadjes van het plantje dille en snij de rode ui in dunne ringen.
-
Bereiding:
-
Snij de zalm in heel dunne sneetjes en verdeel over de borden.
-
Bestrooi de zalm met de uiringen en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de plakjes appel, de granaatappelpitjes en de dille over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre