- Bewaar

- Bewaar
Casarecce met gemarineerde scampi's en pikante wokgroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in partjes.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de courgette goudbruin. Voeg de wokgroenten toe en laat 5 à 10 min. verder garen. Roer af en toe. Breng op smaak met de pesto, de tijm en het paprikapoeder.
-
Meng de groentesaus onder de pasta en werk af met de scampi's.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in partjes.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de courgette goudbruin. Voeg de wokgroenten toe en laat 5 à 10 min. verder garen. Roer af en toe. Breng op smaak met de pesto, de tijm en het paprikapoeder.
-
Meng de groentesaus onder de pasta en werk af met de scampi's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Jack’s Precious IPA Blond bier