- Bewaar

- Bewaar
Catalaanse wok met merguez
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Miguel Torres D.O. Catalunya - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.) - Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm. - Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 min.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 min.
-
Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 min. op een laag vuur.
-
Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met een tomatenslaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Miguel Torres D.O. Catalunya - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.) - Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm. - Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 min.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 min.
-
Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 min. op een laag vuur.
-
Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met een tomatenslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Miguel Torres D.O. Catalunya - Spanje