Catalaanse wok met merguez
Catalaanse wok met merguez

Catalaanse wok met merguez

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 461 kcal
Vet 28.2 g
Koolhydraat 26.2 g
Eiwit 23.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.) - Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm. - Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 min.

  5. Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 min.

  6. Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 min. op een laag vuur.

  7. Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met een tomatenslaatje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.) - Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm. - Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 min.

  5. Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 min.

  6. Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 min. op een laag vuur.

  7. Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met een tomatenslaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 461 kcal
Vet 28.2 g
Koolhydraat 26.2 g
Eiwit 23.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Viña Sol - Miguel Torres D.O. Catalunya - Spanje

Bekijk het recept digitaal