- Bewaar

- Bewaar
Cataplana met kip en kabeljauw
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de kabeljauwfilets in grote stukken.
-
Snij de chorizo in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Hak de korianderblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kruid de kippendijen aan alle kanten met zwarte peper en zout. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de kip aan alle kanten goudbruin. Haal uit de kookpot.
-
Voeg de uien, de wortelen, de stukken paprika en de chorizo toe aan de kookpot en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de kippendijen, het laurierblaadje, de cayennepeper en de zachte paprika toe. Meng goed.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en breng aan de kook. Laat 20 min. afgedekt koken op een zacht vuur.
-
Voeg de krielaardappelen toe en laat nog 20 min. afgedekt stoven. Voeg 2 à 3 min. voor het einde van de kooktijd de vis toe.
-
Bestrooi het stoofpotje met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de kabeljauwfilets in grote stukken.
-
Snij de chorizo in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Hak de korianderblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kruid de kippendijen aan alle kanten met zwarte peper en zout. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de kip aan alle kanten goudbruin. Haal uit de kookpot.
-
Voeg de uien, de wortelen, de stukken paprika en de chorizo toe aan de kookpot en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de kippendijen, het laurierblaadje, de cayennepeper en de zachte paprika toe. Meng goed.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en breng aan de kook. Laat 20 min. afgedekt koken op een zacht vuur.
-
Voeg de krielaardappelen toe en laat nog 20 min. afgedekt stoven. Voeg 2 à 3 min. voor het einde van de kooktijd de vis toe.
-
Bestrooi het stoofpotje met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili