- Bewaar

- Bewaar
Cavatappi in tomatensoep met kruidengeitenkaas
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Sauvignon de Touraine Hilaire Rondeau A.C. Touraine
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de wortelen in stukjes.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Spoel de groene linzen onder stromend water.
-
Prak de geitenkaas fijn met een vork en meng er 2 eetl. fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. basilicum en de helft van de verse tijm onder en kruid met peper en zout. Vorm er 4 afgeplatte hoopjes mee, leg ze naast elkaar op een ovenplaat en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Neem een grote soepketel met 8 dl water en doe er de afgespoelde linzen, een snuifje zout en het laurierblad in. Breng aan de kook, dek af en laat 20 min. koken.
-
Voeg de pasta en de bloemkoolroosjes toe en giet water bij tot alles net onderstaat. Laat 7 min. koken.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en knoflook gedurende 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de wortelstukjes, 4 eetl. sojasaus, de bouillonblokjes, de rietsuiker, 1/2 eetl. gesnipperde basilicum, het paprikapoeder, de cayennepeper en de rest van de tijm toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen.
-
Mix en giet bij de linzen-bloemkoolsoep.
-
Sprenkel 1 eetl. olijfolie over de kaashoopjes en schuif onder de grill. Laat lichtjes bruin kleuren.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in grote soepborden en schik er een kaashoopje bovenop.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Sauvignon de Touraine Hilaire Rondeau A.C. Touraine
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de wortelen in stukjes.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Spoel de groene linzen onder stromend water.
-
Prak de geitenkaas fijn met een vork en meng er 2 eetl. fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. basilicum en de helft van de verse tijm onder en kruid met peper en zout. Vorm er 4 afgeplatte hoopjes mee, leg ze naast elkaar op een ovenplaat en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Neem een grote soepketel met 8 dl water en doe er de afgespoelde linzen, een snuifje zout en het laurierblad in. Breng aan de kook, dek af en laat 20 min. koken.
-
Voeg de pasta en de bloemkoolroosjes toe en giet water bij tot alles net onderstaat. Laat 7 min. koken.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en knoflook gedurende 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de wortelstukjes, 4 eetl. sojasaus, de bouillonblokjes, de rietsuiker, 1/2 eetl. gesnipperde basilicum, het paprikapoeder, de cayennepeper en de rest van de tijm toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen.
-
Mix en giet bij de linzen-bloemkoolsoep.
-
Sprenkel 1 eetl. olijfolie over de kaashoopjes en schuif onder de grill. Laat lichtjes bruin kleuren.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in grote soepborden en schik er een kaashoopje bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Sauvignon de Touraine Hilaire Rondeau A.C. Touraine