- Bewaar

- Bewaar
Charlotte met bokkenpootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bekleed een springvorm (Ø ± 24 cm) met vershoudfolie. Snij de bokkenpootjes in de lengte in 2 en schik ze rechtop tegen de rand van de springvorm. De kant van de vulling moet naar binnen wijzen. Verkruimel de overgebleven bokkenpootjes.
-
Smelt de boter in een steelpannetje en roer er de verkruimelde koekjes onder. Laat even afkoelen.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Bereiding:
-
Schep de koekjesmengeling over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel.
-
Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de melk in een steelpannetje tot net onder het kookpunt en los er de oploskoffie en de gelatineblaadjes in op. Neem van het vuur en laat 5 min. afkoelen.
-
Klop ondertussen de room samen met de suiker halfstijf. Meng er voorzichtig het melkmengsel onder.
-
Giet over de koekjesbodem en laat minstens 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Maak de springvorm open en maak met een lint voorzichtig een strik rond de bokkenpootjes.
-
Versier de bovenkant van het gebak met de meringues en de hagelslag.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bekleed een springvorm (Ø ± 24 cm) met vershoudfolie. Snij de bokkenpootjes in de lengte in 2 en schik ze rechtop tegen de rand van de springvorm. De kant van de vulling moet naar binnen wijzen. Verkruimel de overgebleven bokkenpootjes.
-
Smelt de boter in een steelpannetje en roer er de verkruimelde koekjes onder. Laat even afkoelen.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Bereiding:
-
Schep de koekjesmengeling over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel.
-
Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de melk in een steelpannetje tot net onder het kookpunt en los er de oploskoffie en de gelatineblaadjes in op. Neem van het vuur en laat 5 min. afkoelen.
-
Klop ondertussen de room samen met de suiker halfstijf. Meng er voorzichtig het melkmengsel onder.
-
Giet over de koekjesbodem en laat minstens 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Maak de springvorm open en maak met een lint voorzichtig een strik rond de bokkenpootjes.
-
Versier de bovenkant van het gebak met de meringues en de hagelslag.