- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand met komkommerslaatje en gebakken krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Oaked Sterk blond bier Wijn Château Fourcas Dupré A.O.P. Listrac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommers en de radijzen in fijne schijven.
-
Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Hak de dille fijn.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krieltjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een braadpan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
3 Meng de komkommer met de rode ui, de dille en de radijzen. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Oaked Sterk blond bier Wijn Château Fourcas Dupré A.O.P. Listrac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommers en de radijzen in fijne schijven.
-
Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Hak de dille fijn.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krieltjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een braadpan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
3 Meng de komkommer met de rode ui, de dille en de radijzen. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Oaked Sterk blond bier Wijn Château Fourcas Dupré A.O.P. Listrac