Chiabowl met perzik, açaipuree en gepofte quinoa
Chiabowl met perzik, açaipuree en gepofte quinoa

Chiabowl met perzik, açaipuree en gepofte quinoa

10 min.
Ontbijt
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1331 kj
Energie 318 kcal
Vet 13.9 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 34.3 g
Suiker 21.6 g
Vezel 8.7 g
Eiwit 9.6 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Meng het chiazaad met de yoghurt, de helft van de agavesiroop en de melk en zet in de koelkast.

  3. Laat intussen de açaipuree volledig ontdooien en meng met de rest van de agavesiroop.

  4. Laat de aardbeien oppervlakkig ontdooien. Snij het fruit in heel fijne blokjes.

  5. Verdeel de açaipuree over de yoghurt en werk af met het fruit en de gepofte quinoa.

Tip
Variant

Vervang de açaipuree door acerolapuree.

Geen tijd om fruit te snijden?

Gebruik de Breakfast Topper van Boni Selection uit onze diepvriesrayon. Dat is een kant-en-klare brunoise van aardbei, perzik, mango en ananas.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Meng het chiazaad met de yoghurt, de helft van de agavesiroop en de melk en zet in de koelkast.

  3. Laat intussen de açaipuree volledig ontdooien en meng met de rest van de agavesiroop.

  4. Laat de aardbeien oppervlakkig ontdooien. Snij het fruit in heel fijne blokjes.

  5. Verdeel de açaipuree over de yoghurt en werk af met het fruit en de gepofte quinoa.

Tip
Variant

Vervang de açaipuree door acerolapuree.

Geen tijd om fruit te snijden?

Gebruik de Breakfast Topper van Boni Selection uit onze diepvriesrayon. Dat is een kant-en-klare brunoise van aardbei, perzik, mango en ananas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1331 kj
Energie 318 kcal
Vet 13.9 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 34.3 g
Suiker 21.6 g
Vezel 8.7 g
Eiwit 9.6 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal