- Bewaar

- Bewaar
Chiabowl met perzik, açaipuree en gepofte quinoa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Meng het chiazaad met de yoghurt, de helft van de agavesiroop en de melk en zet in de koelkast.
-
Laat intussen de açaipuree volledig ontdooien en meng met de rest van de agavesiroop.
-
Laat de aardbeien oppervlakkig ontdooien. Snij het fruit in heel fijne blokjes.
-
Verdeel de açaipuree over de yoghurt en werk af met het fruit en de gepofte quinoa.
Variant
Vervang de açaipuree door acerolapuree.
Geen tijd om fruit te snijden?
Gebruik de Breakfast Topper van Boni Selection uit onze diepvriesrayon. Dat is een kant-en-klare brunoise van aardbei, perzik, mango en ananas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Meng het chiazaad met de yoghurt, de helft van de agavesiroop en de melk en zet in de koelkast.
-
Laat intussen de açaipuree volledig ontdooien en meng met de rest van de agavesiroop.
-
Laat de aardbeien oppervlakkig ontdooien. Snij het fruit in heel fijne blokjes.
-
Verdeel de açaipuree over de yoghurt en werk af met het fruit en de gepofte quinoa.
Variant
Vervang de açaipuree door acerolapuree.
Geen tijd om fruit te snijden?
Gebruik de Breakfast Topper van Boni Selection uit onze diepvriesrayon. Dat is een kant-en-klare brunoise van aardbei, perzik, mango en ananas.