- Bewaar

- Bewaar
Chiapudding met mangomousse en passievrucht
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(12 u. rust, de dag voordien)
-
Roer de chiazaadjes onder de melk en laat 12 u. rusten in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Pers de limoen. Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Mix de diepgevroren mangoblokjes met het limoensap en de honing in een hoge maatbeker.
-
Verdeel de mangomousse over 4 kommetjes en schep er de chiapudding op. Werk af met het vruchtvlees van de passievruchten en de kokosschilfers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(12 u. rust, de dag voordien)
-
Roer de chiazaadjes onder de melk en laat 12 u. rusten in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Pers de limoen. Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Mix de diepgevroren mangoblokjes met het limoensap en de honing in een hoge maatbeker.
-
Verdeel de mangomousse over 4 kommetjes en schep er de chiapudding op. Werk af met het vruchtvlees van de passievruchten en de kokosschilfers.