Chiapudding met mangomousse en passievrucht
Chiapudding met mangomousse en passievrucht

Chiapudding met mangomousse en passievrucht

10 min.
Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 230 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraat 27.5 g
Suiker 20.6 g
Vezel 7.1 g
Eiwit 7.6 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (12 u. rust, de dag voordien)

  3. Roer de chiazaadjes onder de melk en laat 12 u. rusten in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Pers de limoen. Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.

  6. Mix de diepgevroren mangoblokjes met het limoensap en de honing in een hoge maatbeker.

  7. Verdeel de mangomousse over 4 kommetjes en schep er de chiapudding op. Werk af met het vruchtvlees van de passievruchten en de kokosschilfers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (12 u. rust, de dag voordien)

  3. Roer de chiazaadjes onder de melk en laat 12 u. rusten in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Pers de limoen. Snij de passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.

  6. Mix de diepgevroren mangoblokjes met het limoensap en de honing in een hoge maatbeker.

  7. Verdeel de mangomousse over 4 kommetjes en schep er de chiapudding op. Werk af met het vruchtvlees van de passievruchten en de kokosschilfers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 230 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraat 27.5 g
Suiker 20.6 g
Vezel 7.1 g
Eiwit 7.6 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal