- Bewaar

- Bewaar
Chicken wrap met broccolipesto
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de kippenborstfilet oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Maak de pesto: rasp de parmezaan en snij de halve broccoli in roosjes. Mix met het gepelde teentje knoflook en 4 eetl. olijfolie (voeg eventueel nog wat water toe voor een gladde pesto).
-
Snij de kip in dunne reepjes en kruid met paprikapoeder, zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenreepjes ± 5 min. gaar en goudbruin.
-
Besmeer elke wrap met een laagje broccolipesto. Verdeel er de kippenreepjes over en bestrooi met de fijngesnipperde lente-uitjes. Rol de wraps strak op. Snij in 3 en steek vast met een prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de kippenborstfilet oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Maak de pesto: rasp de parmezaan en snij de halve broccoli in roosjes. Mix met het gepelde teentje knoflook en 4 eetl. olijfolie (voeg eventueel nog wat water toe voor een gladde pesto).
-
Snij de kip in dunne reepjes en kruid met paprikapoeder, zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenreepjes ± 5 min. gaar en goudbruin.
-
Besmeer elke wrap met een laagje broccolipesto. Verdeel er de kippenreepjes over en bestrooi met de fijngesnipperde lente-uitjes. Rol de wraps strak op. Snij in 3 en steek vast met een prikkertje.