- Bewaar

- Bewaar
Chili con quorn
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Rosé Cabernet Sauvignon Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg het diepgevroren quorngehakt toe en roer goed.
-
Doe er het tomatenvlees, de uitgelekte rode bonen, de uitgelekte maïs en de uitgelekte kikkererwten bij. Kruid met de komijn, het paprikapoeder en de cayennepeper.
-
Dek de stoofpot af en laat 45 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig om en voeg eventueel wat water toe zodat de chili niet aanbrandt of te droog wordt.
-
Kook ondertussen de risoni in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Dien de chili con quorn op met de risoni.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Rosé Cabernet Sauvignon Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg het diepgevroren quorngehakt toe en roer goed.
-
Doe er het tomatenvlees, de uitgelekte rode bonen, de uitgelekte maïs en de uitgelekte kikkererwten bij. Kruid met de komijn, het paprikapoeder en de cayennepeper.
-
Dek de stoofpot af en laat 45 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig om en voeg eventueel wat water toe zodat de chili niet aanbrandt of te droog wordt.
-
Kook ondertussen de risoni in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Dien de chili con quorn op met de risoni.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Rosé Cabernet Sauvignon Colchagua Valley - Chili