Chili con quorn
Chili con quorn

Chili con quorn

50 min.
Hoofdgerecht
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 786 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 117.6 g
Eiwit 43 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.

  5. Voeg het diepgevroren quorngehakt toe en roer goed.

  6. Doe er het tomatenvlees, de uitgelekte rode bonen, de uitgelekte maïs en de uitgelekte kikkererwten bij. Kruid met de komijn, het paprikapoeder en de cayennepeper.

  7. Dek de stoofpot af en laat 45 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig om en voeg eventueel wat water toe zodat de chili niet aanbrandt of te droog wordt.

  8. Kook ondertussen de risoni in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Dien de chili con quorn op met de risoni.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.

  5. Voeg het diepgevroren quorngehakt toe en roer goed.

  6. Doe er het tomatenvlees, de uitgelekte rode bonen, de uitgelekte maïs en de uitgelekte kikkererwten bij. Kruid met de komijn, het paprikapoeder en de cayennepeper.

  7. Dek de stoofpot af en laat 45 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig om en voeg eventueel wat water toe zodat de chili niet aanbrandt of te droog wordt.

  8. Kook ondertussen de risoni in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Dien de chili con quorn op met de risoni.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 786 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 117.6 g
Eiwit 43 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Omer Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Rosé Cabernet Sauvignon Colchagua Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal