Chili met gemarineerde runderreepjes
Chili met gemarineerde runderreepjes

Chili met gemarineerde runderreepjes

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 326 kcal
Vet 8.2 g
Koolhydraat 10.6 g
Eiwit 43.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok of een hoge braadpan zonder vetstof.

  3. Doe er de gemarineerde runderreepjes in (in 3 à 4 keer) en bak al roerend gedurende 5 min.

  4. Voeg de maïs en de piperade toe en laat goed opwarmen.

  5. Breng op smaak met de komijn.

  6. Afwerking:
  7. Geef er pasta met paprika of basilicum (Benito, kooktijd: 3 min.) bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok of een hoge braadpan zonder vetstof.

  3. Doe er de gemarineerde runderreepjes in (in 3 à 4 keer) en bak al roerend gedurende 5 min.

  4. Voeg de maïs en de piperade toe en laat goed opwarmen.

  5. Breng op smaak met de komijn.

  6. Afwerking:
  7. Geef er pasta met paprika of basilicum (Benito, kooktijd: 3 min.) bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 326 kcal
Vet 8.2 g
Koolhydraat 10.6 g
Eiwit 43.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Cabernet Sauvignon Las Casas del Toqui Chili Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs

Bekijk het recept digitaal