- Bewaar

- Bewaar
Chipolata met boontjes, kerstomaten en krielaardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Bière des Amis Blond bier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de boontjes toe.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. Voeg de laatste min. het knoflook toe.
-
Voeg de gekookte krieltjes en de boontjes toe en laat nog 5 min. mee bakken.
-
Meng er de kerstomaten en de platte peterselie onder en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Bière des Amis Blond bier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de boontjes toe.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. Voeg de laatste min. het knoflook toe.
-
Voeg de gekookte krieltjes en de boontjes toe en laat nog 5 min. mee bakken.
-
Meng er de kerstomaten en de platte peterselie onder en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bière des Amis Blond bier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Albert Bichot