- Bewaar

- Bewaar
Chipolata met rodekool en notenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern van de rodekool en snij in fijne reepjes.
-
Schil de appelen en snij in partjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak de pecannoten grof en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Stoof de rode kool samen met de partjes appel, de frambozenazijn, het kaneelstokje, 1 dl water en het laurierblaadje ± 20 min. in een kookpot. Kruid met peper en zout en verwijder het kaneelstokje en het laurierblaadje.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en roer er de melk onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de pecannoten en de peterselie onder.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata's ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern van de rodekool en snij in fijne reepjes.
-
Schil de appelen en snij in partjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak de pecannoten grof en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Stoof de rode kool samen met de partjes appel, de frambozenazijn, het kaneelstokje, 1 dl water en het laurierblaadje ± 20 min. in een kookpot. Kruid met peper en zout en verwijder het kaneelstokje en het laurierblaadje.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en roer er de melk onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de pecannoten en de peterselie onder.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata's ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc