- Bewaar

- Bewaar
Chipolata met selderpuree
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukjes.
-
Snij de groene selder in stukjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk en 1/2 eetl. boter.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de sjalotten 3 min. glazig. Voeg de selder toe en laat 5 min. mee bakken. Voeg 1 dl water toe en stoof 10 min. op een zacht vuur.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de chipolata's ± 6 min. aan elke kant.
-
Meng de selderblokjes onder de puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g selder in de lengte in 3 en vervolgens in kleine blokjes. Schil 50 g aardappel en snij in stukken. 2 Kook de stukken aardappel samen met de selderblokjes ± 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukjes.
-
Snij de groene selder in stukjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk en 1/2 eetl. boter.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de sjalotten 3 min. glazig. Voeg de selder toe en laat 5 min. mee bakken. Voeg 1 dl water toe en stoof 10 min. op een zacht vuur.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de chipolata's ± 6 min. aan elke kant.
-
Meng de selderblokjes onder de puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g selder in de lengte in 3 en vervolgens in kleine blokjes. Schil 50 g aardappel en snij in stukken. 2 Kook de stukken aardappel samen met de selderblokjes ± 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc