In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding in de keuken (25 min.)
Wrijf de krielaardappelen goed schoon. Kook 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Snij elke chipolata in 4 stukken. Steek telkens een stukje chipolata, een krieltje en een kerstomaat op een prikkertje. Bestrooi met het paprikapoeder.
Bereiding op de barbecue (5 min.)
Bak de spiesjes op een matig warme barbecue tot de chipolata's gaar zijn.
Tip
Wat tijd winnen?
Gebruik voorgekookte krielaardappelen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding in de keuken (25 min.)
Wrijf de krielaardappelen goed schoon. Kook 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Snij elke chipolata in 4 stukken. Steek telkens een stukje chipolata, een krieltje en een kerstomaat op een prikkertje. Bestrooi met het paprikapoeder.
Bereiding op de barbecue (5 min.)
Bak de spiesjes op een matig warme barbecue tot de chipolata's gaar zijn.