- Bewaar

- Bewaar
Chocolade-banaancake
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de cashewnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade au bainmarie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken) en laat afkoelen.
-
Vermeng ondertussen de margarine met de rietsuiker.
-
Mix er de eieren één voor één door en voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder toe. Mix alles goed.
-
Prak de banaan met een vork fijn en roer onder het mengsel.
-
Voeg de gesmolten chocolade en de fijngehakte noten toe.
-
Doe het deegmengsel in een ingeboterde cakevorm en zet 45 à 50 min. in de oven. De cake is klaar wanneer u er met een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de cashewnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade au bainmarie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken) en laat afkoelen.
-
Vermeng ondertussen de margarine met de rietsuiker.
-
Mix er de eieren één voor één door en voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder toe. Mix alles goed.
-
Prak de banaan met een vork fijn en roer onder het mengsel.
-
Voeg de gesmolten chocolade en de fijngehakte noten toe.
-
Doe het deegmengsel in een ingeboterde cakevorm en zet 45 à 50 min. in de oven. De cake is klaar wanneer u er met een mes insteekt en het er droog uitkomt.