- Bewaar

- Bewaar
Chocolade-banaanmuffins
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes en besprenkel met het citroensap.
-
Scheid het eiwit van het eigeel.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Meng ondertussen de bloem met de suiker en het bakpoeder.
-
Doe de room in een kom en klop op. Roer er daarna de eidooier onder en klop het eiwit apart op. Meng vervolgens het opgeklopte eiwit onder de room.
-
Voeg de schijfjes banaan, de zonnebloemolie en de chocoladecallets toe.
-
Doe het mengsel met bakmeel bij het roommengsel en roer tot u een gladde massa krijgt.
-
Schep het deeg in ingevette muffin vormpjes (1 koffiel. boter) en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes en besprenkel met het citroensap.
-
Scheid het eiwit van het eigeel.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Meng ondertussen de bloem met de suiker en het bakpoeder.
-
Doe de room in een kom en klop op. Roer er daarna de eidooier onder en klop het eiwit apart op. Meng vervolgens het opgeklopte eiwit onder de room.
-
Voeg de schijfjes banaan, de zonnebloemolie en de chocoladecallets toe.
-
Doe het mengsel met bakmeel bij het roommengsel en roer tot u een gladde massa krijgt.
-
Schep het deeg in ingevette muffin vormpjes (1 koffiel. boter) en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.