Chocoladecakepops
Chocoladecakepops

Chocoladecakepops

45 min.
Tussendoortje
25 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 219 kcal
Vet 12.4 g
Koolhydraat 23.8 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verbrokkel de cake tussen uw vingers tot heel fijne kruimels.

  3. Bereiding:
  4. Klop de verse kaas, de zachte boter en de suiker met de kloppers van de mixer tot een gladde massa. Laat 20 min. opstijven in de koelkast.

  5. Smelt ondertussen de purechocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer tot een glanzende saus. Doe hetzelfde met de wittechocoladecallets.

  6. Meng de cakekruimels met het roomkaasmengsel en kneed alles goed onder elkaar met uw handen. Rol er 25 bolletjes van.

  7. Prik een cakebolletje op een stokje en dompel in de gesmolten pure chocolade. Prik opnieuw een bolletje op een stokje en dompel in de witte chocolade. Ga zo verder voor de andere cake bolletjes. Prik de stokjes in piepschuim of een stuk pompoen, zodat ze blijven rechtstaan. Werk af met de cupcakeversiering en laat de chocolade hard worden.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verbrokkel de cake tussen uw vingers tot heel fijne kruimels.

  3. Bereiding:
  4. Klop de verse kaas, de zachte boter en de suiker met de kloppers van de mixer tot een gladde massa. Laat 20 min. opstijven in de koelkast.

  5. Smelt ondertussen de purechocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer tot een glanzende saus. Doe hetzelfde met de wittechocoladecallets.

  6. Meng de cakekruimels met het roomkaasmengsel en kneed alles goed onder elkaar met uw handen. Rol er 25 bolletjes van.

  7. Prik een cakebolletje op een stokje en dompel in de gesmolten pure chocolade. Prik opnieuw een bolletje op een stokje en dompel in de witte chocolade. Ga zo verder voor de andere cake bolletjes. Prik de stokjes in piepschuim of een stuk pompoen, zodat ze blijven rechtstaan. Werk af met de cupcakeversiering en laat de chocolade hard worden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 219 kcal
Vet 12.4 g
Koolhydraat 23.8 g
Eiwit 2.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

andere Cockburn's Aged 10 Years Tawny Port

Bekijk het recept digitaal