Chocoladefondue
Chocoladefondue

Chocoladefondue

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 603 kcal
Vet 33.8 g
Koolhydraat 65.4 g
Eiwit 9.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de room tot net tegen het kookpunt (op een zacht vuurtje) en voeg beetje bij beetje de in stukjes gesneden chocolade toe (u kan dit rechtstreeks in de fonduepan doen). Meng goed.

  3. Zet het vuur af en laat de soep wat afkoelen (ze mag nog lauw zijn).

  4. Afwerking:
  5. Leg de stukjes fruit en de cake op een schotel en laat elke gast zelf een stukje op het fonduevorkje prikken en het daarna in de chocoladefondue dippen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de room tot net tegen het kookpunt (op een zacht vuurtje) en voeg beetje bij beetje de in stukjes gesneden chocolade toe (u kan dit rechtstreeks in de fonduepan doen). Meng goed.

  3. Zet het vuur af en laat de soep wat afkoelen (ze mag nog lauw zijn).

  4. Afwerking:
  5. Leg de stukjes fruit en de cake op een schotel en laat elke gast zelf een stukje op het fonduevorkje prikken en het daarna in de chocoladefondue dippen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 603 kcal
Vet 33.8 g
Koolhydraat 65.4 g
Eiwit 9.2 g

Bekijk het recept digitaal