Chocoladefondue
Chocoladefondue

Chocoladefondue

20 min.
Dessert
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 21.9 g
Koolhydraat 62.2 g
Eiwit 10 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de noordkrieken en ananasschijfjes uitlekken en dep droog.

  3. Snij de ananasschijfjes in stukjes en de gedroogde vijgen in twee.

  4. Doe de walnootpitten in een plastic zak en klop fijn met een deegrol of glazen fles.

  5. Rol de pannenkoeken op en snij in rondjes.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie).

  8. Voeg het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de geplette walnootpitten en de zonnebloempitten toe.

  9. Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.

  10. Zet de stukjes fruit en de pannenkoekenrondjes in verschillende kommetjes op tafel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de noordkrieken en ananasschijfjes uitlekken en dep droog.

  3. Snij de ananasschijfjes in stukjes en de gedroogde vijgen in twee.

  4. Doe de walnootpitten in een plastic zak en klop fijn met een deegrol of glazen fles.

  5. Rol de pannenkoeken op en snij in rondjes.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie).

  8. Voeg het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de geplette walnootpitten en de zonnebloempitten toe.

  9. Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.

  10. Zet de stukjes fruit en de pannenkoekenrondjes in verschillende kommetjes op tafel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 21.9 g
Koolhydraat 62.2 g
Eiwit 10 g

Bekijk het recept digitaal