- Bewaar

- Bewaar
Chocoladefondue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de noordkrieken en ananasschijfjes uitlekken en dep droog.
-
Snij de ananasschijfjes in stukjes en de gedroogde vijgen in twee.
-
Doe de walnootpitten in een plastic zak en klop fijn met een deegrol of glazen fles.
-
Rol de pannenkoeken op en snij in rondjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie).
-
Voeg het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de geplette walnootpitten en de zonnebloempitten toe.
-
Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.
-
Zet de stukjes fruit en de pannenkoekenrondjes in verschillende kommetjes op tafel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de noordkrieken en ananasschijfjes uitlekken en dep droog.
-
Snij de ananasschijfjes in stukjes en de gedroogde vijgen in twee.
-
Doe de walnootpitten in een plastic zak en klop fijn met een deegrol of glazen fles.
-
Rol de pannenkoeken op en snij in rondjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie).
-
Voeg het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de geplette walnootpitten en de zonnebloempitten toe.
-
Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.
-
Zet de stukjes fruit en de pannenkoekenrondjes in verschillende kommetjes op tafel.