- Bewaar

- Bewaar
Chocoladekoekjes met amandelen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de chocolade en de boter smelten `au bain-marie': zet de kom met chocolade in een grotere kom met heet water en laat op een zacht vuurtje smelten.
-
Klop de eieren met de mixer en klop er dan geleidelijk de suiker en de vanillesuiker door.
-
Meng dit onder de gesmolten chocolade.
-
Zeef er de zelfrijzende bloem over. Roer voorzichtig om.
-
Doe 1 eetl. deeg in elk bakvormpje en versier met een kers en amandelschilfers.
-
Bak de koekjes ± 15 min. op 160 °C. Als u er een mes insteekt, moet het er droog uitkomen. Hou de baktijd in het oog: als de koekjes te lang bakken worden ze droog.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de chocolade en de boter smelten `au bain-marie': zet de kom met chocolade in een grotere kom met heet water en laat op een zacht vuurtje smelten.
-
Klop de eieren met de mixer en klop er dan geleidelijk de suiker en de vanillesuiker door.
-
Meng dit onder de gesmolten chocolade.
-
Zeef er de zelfrijzende bloem over. Roer voorzichtig om.
-
Doe 1 eetl. deeg in elk bakvormpje en versier met een kers en amandelschilfers.
-
Bak de koekjes ± 15 min. op 160 °C. Als u er een mes insteekt, moet het er droog uitkomen. Hou de baktijd in het oog: als de koekjes te lang bakken worden ze droog.