- Bewaar

- Bewaar
Chocolademoelleux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de chocolade samen met de boter op een heel zacht vuurtje tot een glanzende saus. Pas op dat de saus niet te warm wordt, ze mag niet pruttelen.
-
Klop de eieren en de eidooier samen met de suiker tot een witte, luchtige massa
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Meng de chocoladesaus onder het eimengsel en roer er dan de bloem onder.
-
Vet 6 muffinvormen in met 1 koffiel. boter en bestrooi met 1 eetl. bloem.
-
Giet het deeg in de vormpjes. Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant er krokant begint uit te zien.
-
Afwerking:
-
Haal de moelleux uit de oven en uit de vormpjes en dien onmiddellijk op. De binnenkant moet warm maar nog lopend zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de chocolade samen met de boter op een heel zacht vuurtje tot een glanzende saus. Pas op dat de saus niet te warm wordt, ze mag niet pruttelen.
-
Klop de eieren en de eidooier samen met de suiker tot een witte, luchtige massa
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Meng de chocoladesaus onder het eimengsel en roer er dan de bloem onder.
-
Vet 6 muffinvormen in met 1 koffiel. boter en bestrooi met 1 eetl. bloem.
-
Giet het deeg in de vormpjes. Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant er krokant begint uit te zien.
-
Afwerking:
-
Haal de moelleux uit de oven en uit de vormpjes en dien onmiddellijk op. De binnenkant moet warm maar nog lopend zijn.