Chocoladen kerstboom in sneeuwlandschap
Chocoladen kerstboom in sneeuwlandschap

Chocoladen kerstboom in sneeuwlandschap

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 274 kcal
Vet 21.5 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraat 16.5 g
Suiker 0.2 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 80 g witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Neem van het vuur en roer de gesmolten chocolade onder 125 g verse kaas (plattekaas). Verdeel het mengsel over de borden en schik er een chocoladen kerstboom (versmarkt) op. Werk elk bord af met 3 frambozen en een takje munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 80 g witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Neem van het vuur en roer de gesmolten chocolade onder 125 g verse kaas (plattekaas). Verdeel het mengsel over de borden en schik er een chocoladen kerstboom (versmarkt) op. Werk elk bord af met 3 frambozen en een takje munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 274 kcal
Vet 21.5 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraat 16.5 g
Suiker 0.2 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal