Chocomuffins
Chocomuffins

Chocomuffins

35 min.
Tussendoortje
24 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 142 kcal
Vet 5.1 g
Koolhydraat 21.2 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.

  3. Bereiding:
  4. Mix de boter met de suiker en het ei tot een witachtig beslag.

  5. Voeg de melk toe en zeef beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Mix tot een glad beslag.

  6. Vul elk papieren vormpje met 2 koffiel. beslag. Plaats in het midden 1/2 koffiel. chocoladepasta en lepel er 1 koffiel. beslag over.

  7. Plaats de gevulde vormpjes op een ovenplaat en schuif gedurende 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  8. Afwerking:
  9. Laat 1 à 2 u afkoelen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.

  3. Bereiding:
  4. Mix de boter met de suiker en het ei tot een witachtig beslag.

  5. Voeg de melk toe en zeef beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Mix tot een glad beslag.

  6. Vul elk papieren vormpje met 2 koffiel. beslag. Plaats in het midden 1/2 koffiel. chocoladepasta en lepel er 1 koffiel. beslag over.

  7. Plaats de gevulde vormpjes op een ovenplaat en schuif gedurende 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  8. Afwerking:
  9. Laat 1 à 2 u afkoelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 142 kcal
Vet 5.1 g
Koolhydraat 21.2 g
Eiwit 2.6 g

Bekijk het recept digitaal