- Bewaar

- Bewaar
Chocomuffins
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
-
Bereiding:
-
Mix de boter met de suiker en het ei tot een witachtig beslag.
-
Voeg de melk toe en zeef beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Mix tot een glad beslag.
-
Vul elk papieren vormpje met 2 koffiel. beslag. Plaats in het midden 1/2 koffiel. chocoladepasta en lepel er 1 koffiel. beslag over.
-
Plaats de gevulde vormpjes op een ovenplaat en schuif gedurende 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat 1 à 2 u afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
-
Bereiding:
-
Mix de boter met de suiker en het ei tot een witachtig beslag.
-
Voeg de melk toe en zeef beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Mix tot een glad beslag.
-
Vul elk papieren vormpje met 2 koffiel. beslag. Plaats in het midden 1/2 koffiel. chocoladepasta en lepel er 1 koffiel. beslag over.
-
Plaats de gevulde vormpjes op een ovenplaat en schuif gedurende 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat 1 à 2 u afkoelen.